08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Tamahagane SAN är en serie med 3 lager stål i bladet, VG-5 stål i kärnan och SUS410-stål som omgärdar det. Handtaget är tilllverkat av brunt pakkaträ.

Tamahagane SAN Tsubame är en serie med 3 lager stål i bladet, VG-5 stål i kärnan och SUS410-stål som omgärdar det. Handtag i mikarta.

Tamahagane SAN Kyoto är en serie med ett lyxigt blad med hela 63 lager damaskusstål och med en kärna av VG-5 stål. Handtaget är tillverkat av svart Mikarta trä.

Tamahagane 3-Ply Steel är en serie med 3 lager stål i bladet, VG-5 stål i kärnan och SUS410-stål som omgärdar det. Handtaget är av 18/10 stål med inspiration från bambu.

Tamahagane Kyoto är en serie med ett lyxigt blad med hela 63 lager damaskusstål och med en kärna av VG-5 stål.

 

Sortera på
Tillverkare:
Välj tillverkare
Inga poster funna

Tamahagane (5 serier)

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Grym butik på söder! Trevlig personal, kunnig

/heycrayfish| Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!