08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Shiro Kamo Migaki är en kniv med väldigt tunna och fina blad i kolstålet Aogami#2. Bladet är tillverkat i 3 lager kolstål vilket gör att kniven kommer att få en vacker patina med tiden. Kolstål är inte rostfritt och det är därför viktigt att bladet torkas torrt efter användning. Fördelen med kolstålet är dock att det går att slipa vansinnigt vasst och det är betydligt lättare att skärpa jämfört med rostfria stål.

Handtaget är D-format och tillverkas av Red sandalwood med ett bolster i svart pakkaträ.

Det här är en lätt och tunn kniv med skäregenskaper som slår det mesta. Tänk dock på att det tunna och hårda bladet är känsligt och kan skadas om du hackar i hårda partiklar eller skär i frusen mat.

Sortera på
Tillverkare:
Shiro Kamo
Resultat 1 - 1 av 1

Shiro Kamo Migaki

Shiro Kamo

Bladlängd: 16,5 cm

Pris:
895,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Grym butik på söder! Trevlig personal, kunnig

/heycrayfish| Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!