08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Hiroshi Kato är en smed med ett högt anseende bland knivintresserade världen över. Han är född 1941 och sedan flera år bär han titeln Dentokogeishi. Det är en titel som delas ut av den japanska staten och endast ett fåtal duktiga smeder har fått detta erkännande. Hiroshi Kato tillhör den andra generationen i smidesfamiljen Kato, och han är verksam i Takefu/Echizen. Han smider sina knivar i samma lokaler som bland andra Shiro Kamo och Hideo Kitaoka (Takefu Knife Village) och Kato var faktiskt en av smederna som var med och byggde upp Takefu Knife Village till att idag vara en samlingsplats för smeder att utbyter idéer. Det är en mycket trevlig man och en väldigt skicklig knivsmed.

Sortera på
Tillverkare:
Hiroshi Kato
Resultat 1 - 1 av 1

Hiroshi Kato

Hiroshi Kato

Bladlängd: 16,5 cm

Pris:
1.695,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Grym butik på söder! Trevlig personal, kunnig

/heycrayfish| Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!