08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Kashima Kyomen är en riktigt tunn och fin kniv i det hårda kolstålet Aogami Super (HRC 64-65). Kolstål är inte rostfritt, och därför har bladet lamierats med ett lager rostfritt stål på vardera sida. Det är således bara eggen som kommer att få en patina medan sidorna förblir blanka och fina. Kyomen betyder just spegelblank på japanska och har fått sitt namn efter det högpolerade bladet. Skaften är ovala och tillverkas av 'red sandal wood' med bolster i pakkaträ.

Dessa knivar är vassa som rakblad och skär fantastiskt bra tack vare det tunna bladet. Balansen är jättefin och som regel hittar du balanspunkten några centimeter framför bolstret (lite beroende på modell). Detta är utan tvekan en extremt prisvärd kniv i det mycket förnäma kolstålet Aogami Super och vi utdelar vår varmaste rekommendation!

 

Sortera på
Tillverkare:
Kashima
Resultat 1 - 2 av 2

Kashima Kyomen

Kashima

Bladlängd: 21 cm

Pris: Ordinarie pris:  
1.495,00 kr
1.095,00 kr
Kashima

Bladlängd: 24 cm

Pris: Ordinarie pris:  
1.695,00 kr
1.295,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Grym butik på söder! Trevlig personal, kunnig

/heycrayfish| Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!