08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Hiro är en mycket skicklig formgivare som alltid tar fram det lilla extra ur de material han arbetar med. Denna serie är absolut inget undantag. Bladet kallas 'rainbow damascus' och det får sitt spektakulära utseende genom att flera lager koppar, mässing, kolstål och rostfritt stål välls samman. Den skärande eggen tillverkas av kolstål vilket ger en imponerande vass egg som är lätt att slipa. Hela bladet har slutligen polerats spegelblankt så att det verkligen blänker. Handtaget bidrar starkt till den exklusiva känslan. Träslaget är ebenholts och skaftet har nitats med en vacker mosaiknit i mitten. Bolstret består av mässing, och för att förhöja känslan ytterligare har Hiro lagt en extra metallring bakom bolstret. Ren lyx rakt igenom!

Sortera på
Tillverkare:
Hiro
Resultat 1 - 1 av 1

Hiro - Rainbow Damascus

Hiro

Bladlängd: 18 cm

Pris:
2.495,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Grym butik på söder! Trevlig personal, kunnig

/heycrayfish| Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!