08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Akifusa tillverkar underbara knivar som tar plats i det absoluta toppskiktet, både när det gäller prestation och prisvärdhet. Kniven har alla de egenskaper man förväntar sig av en professionell kniv och man lyckas fortfarande hålla prisnivån på en mycket attraktiv nivå.

Akifusa har många tilltalande aspekter. Bladet har en kärna av ett mycket hårt pulverstål,  SRS-15, som laminerats med ett mjukare stål på vardera sida som gör bladet segt och tåligt (SUS405). Kärnan av det exklusiva pulverstålet har härdats till extrema 64-65 HRC vilket gör att Akifusa kan levereras med en imponerande skärpa som håller mycket länge.

Sortera på
Tillverkare:
Akifusa
Resultat 1 - 1 av 1

Akifusa PM

Akifusa

Bladlängd: 13,5 cm

Pris:
1.395,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Grym butik på söder! Trevlig personal, kunnig

/heycrayfish| Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!