08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Den extremt populära smeden Asai gick bort för en tid sedan. Hans knivar sålde slut fort och är numer rariteter.
Men! Nyligen anlände en sändning med knivar som Asais lärling Yamamoto har färdigställt. Vi har endast ett begränsat antal så passa på medan tillgång finns!
 

Akifusa AS är en orientalisk knivserie i det mycket förnämliga stålet Aogami Super. Detta stål är extremt hårt samtidigt som har högre rosttröghet och håller skärpan längre än andra kolstål. Bladet har hammarbankats för ett spektakulärt utseende och den undre delen av bladet har damaskusstål i 16 lager. Handtaget har en åttakantig form och det tillverkas av röd ebenholts med bolster i svart pakka trä.

Smeden som tillverkar dessa blad för Akifusa heter Asai. Asai är en av de främsta smederna i Japan och han är mycket välrenommerad i knivkretsar. Dessa knivar är inget undantag. En fantastiskt fin knivserie för finsmakare.

Sortera på
Tillverkare:
Välj tillverkare
Resultat 1 - 2 av 2

Akifusa AS

Cleancut.se

Mängd: 245 ml.

Pris:
199,00 kr
Akifusa

Bladlängd: 17 cm

Pris: Ordinarie pris:  
1.695,00 kr
1.395,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Grym butik på söder! Trevlig personal, kunnig

/heycrayfish| Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!