En mycket speciell knivserie som tillverkas av Shiraki, en av de skickligaste smederna i Sakai, Japan. Shiraki smider sina blad enligt klassisk japansk smidesteknik och klingan håller högsta tänkbara kvalitet. Shiraki använder kolstålet shirogami#2 som tar en läskigt vass egg. Kniven är inte rostfri och behöver torkas av efter användning och får aldrig lämnas i fukt. Uppsidan är att stålet är mycket lättslipat och tar en egg som blir skarpare än något annat stål.
Shiraki - Blad
En mycket speciell knivserie som tillverkas av Shiraki, en av de skickligaste smederna i Sakai, Japan. Shiraki smider sina blad enligt klassisk japansk smidesteknik och klingan håller högsta tänkbara kvalitet. Shiraki använder kolstålet shirogami#2 som tar en läskigt vass egg. Kniven är inte rostfri och behöver torkas av efter användning och får aldrig lämnas i fukt. Uppsidan är att stålet är mycket lättslipat och tar en egg som blir skarpare än något annat stål.