08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysisk butik
Kundvagnen är tom

Utförsäljning!

Vi har beslutat oss för att upphöra med denna serie för att öka tydligheten mellan de olika knivarna från Miyabi. Passa på och fynda dessa knivar medan lagret räcker!

Miyabi 5000 FCD är en serie kockknivar med bländande design och ett mycket tunt och vasst blad. Det spännande mönstret i bladet består av 49 lager stål, och kärnan av bladet består av det rostfria stålet FC61 som härdas till ~61 HRC. Skaftet tillverkas av grå pakkaträ i klassisk japansk formgining (D-format / Shinogi). Denna knivserie lämnar ingen oberörd och blir ett vackert smycke i köket. Knivarna skär dessutom riktigt fint och håller skärpan bra tack vara det slitstarka stålet.

 

Sortera på
Tillverkare:
Miyabi
Resultat 1 - 1 av 1

Miyabi 5000 FCD

Miyabi

Bladlängd: 23 cm

Pris: Ordinarie pris:  
1.849,00 kr
1.295,00 kr

Över 800 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra leveranstid, bra butik. Och framför allt väldigt trevlig personal. Full pott!

/NeeB | Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. I butiken hittar du drygt 60 knivserier i olika prisnivåer, och vi utökar vårt sortiment hela tiden. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! 

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!