08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Arashi betyder storm på japanska, ett mycket passande namn för denna spektakulära kniv som varmsmids för hand av Yu Kurosaki.

Yu Kurosaki tillhör den nya generationen av japanska smeder. Hans knivar är bedårande vackra och han använder enbart marknadens främsta material. Till denna kniv använder han det rostfria stålet VG10 som polerats skinande blankt. Det som gör bladet extra speciellt är det grova repmönstret som Kurosaki hamrar fram med en liten och tunn hammare. Den undre delen av bladet har 16 lager damaskusstål som förhöjer känslan av lyx. Bladen är mycket tunna och håller skärpan väldigt länge.

Sortera på
Tillverkare:
Kurosaki
Resultat 1 - 1 av 1

Kurosaki Arashi

Kurosaki

Bladlängd: 21 cm

Pris:
2.495,00 kr

Över 800 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra leveranstid, bra butik. Och framför allt väldigt trevlig personal. Full pott!

/NeeB | Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. I butiken hittar du drygt 60 knivserier i olika prisnivåer, och vi utökar vårt sortiment hela tiden. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! 

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!