08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysisk butik
Kundvagnen är tom

Kashima Kihon är en kockkniv som tillverkas i Seki City, en av de mest berömda platserna för knivtillverkning. Kniven har jättefin balans och levereras ruskigt vass. Detta är en kniv med klassisk formgivning och som levererar oöverträffad prestanda för pengarna. Det är en kanonkniv som vi verkligen rekommenderar, både för hemmabruk eller för profesionella kockar. Ett bra köp helt enkelt.
Stålet hemlighethålls av Kashima (mycket vanligt i Japan) men man informerar att det härdas till 58-59 HRC. det är ett relativt hårt stål som håller skärpan länge men som fortfarande är lätt att skärpa med ett bryne eller slipsten.

Sortera på
Tillverkare:
Kashima
Resultat 1 - 1 av 1

Kashima Kihon

Kashima

Bladlängd: 18 cm

Pris:
695,00 kr

Över 800 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra leveranstid, bra butik. Och framför allt väldigt trevlig personal. Full pott!

/NeeB | Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. I butiken hittar du drygt 60 knivserier i olika prisnivåer, och vi utökar vårt sortiment hela tiden. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! 

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!