08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysisk butik
Kundvagnen är tom

Hiro är en mycket skicklig formgivare som alltid tar fram det lilla extra ur de material han arbetar med. Denna serie är absolut inget undantag. Bladet kallas 'rainbow damascus' och det får sitt spektakulära utseende genom att flera lager koppar, mässing, kolstål och rostfritt stål välls samman. Den skärande eggen tillverkas av kolstål vilket ger en imponerande vass egg som är lätt att slipa. Hela bladet har slutligen polerats spegelblankt så att det verkligen blänker. Handtaget bidrar starkt till den exklusiva känslan. Träslaget är ebenholts och skaftet har nitats med en vacker mosaiknit i mitten. Bolstret består av mässing, och för att förhöja känslan ytterligare har Hiro lagt en extra metallring bakom bolstret. Ren lyx rakt igenom!

Sortera på
Tillverkare:
Hiro
Resultat 1 - 3 av 3

Hiro - Rainbow Damascus

Hiro

Bladlängd: 15 cm

Pris:
1.995,00 kr
Hiro

Bladlängd: 18 cm

Pris:
2.495,00 kr
Hiro

Bladlängd: 21 cm

Pris:
2.895,00 kr

Över 800 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra leveranstid, bra butik. Och framför allt väldigt trevlig personal. Full pott!

/NeeB | Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. I butiken hittar du drygt 60 knivserier i olika prisnivåer, och vi utökar vårt sortiment hela tiden. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! 

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!