08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysisk butik
Kundvagnen är tom

Globals klassiska och omtyckta knivar har ett fantastiskt utbud med omkring 100 modeller! Det finns minst en kökskniv för varje uppgift samtidigt som Global erbjuder fina knivset som kan ges bort i gåva. Alla Globalknivar är gjorda i det rostfria stålet Cromova 18. 

Nu släpps Global SAI
Global SAI är den första serien som släppts från Global sedan introduktionen för 25 år sedan. SAI har 3 lager stål med Cromova 18-stål i kärnan och mjukare SUS-410-stål i sidorna. Eftersom bladet har 3 lager stål ser man en vacker övergång mellan kärnstålet och de omgärdande lagren. För att ytterligare förhöja det spektakulära utseendet har Global valt att hammarbankar och mattblästra bladsidorna så att varje kniv för ett individuellt utseende.

Handtaget är fortfarande tillverkat helt i stål, men till skillnad från föregångaren är handtaget större och med mjukare former. Skaftet har ett ergonomiskt tumgrepp. Tummen vilar mjukt i övergången mellan skaft och blad vilket ger ett ledigt och avslappnat men ändå distinkt grepp. Liksom Globalkniven är även skaftet i Global Sai fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv.

 

Sortera på
Tillverkare:
Välj tillverkare
Inga poster funna

Global (2 serier)

Över 800 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra leveranstid, bra butik. Och framför allt väldigt trevlig personal. Full pott!

/NeeB | Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. I butiken hittar du drygt 60 knivserier i olika prisnivåer, och vi utökar vårt sortiment hela tiden. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! 

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!