08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysisk butik
Kundvagnen är tom

Akifusa tillverkar underbara knivar som tar plats i det absoluta toppskiktet, både när det gäller prestation och prisvärdhet. Kniven har alla de egenskaper man förväntar sig av en professionell kniv och man lyckas fortfarande hålla prisnivån på en mycket attraktiv nivå.

Akifusa har många tilltalande aspekter. Bladet har en kärna av ett mycket hårt pulverstål,  SRS-15, som laminerats med ett mjukare stål på vardera sida som gör bladet segt och tåligt (SUS405). Kärnan av det exklusiva pulverstålet har härdats till extrema 64-65 HRC vilket gör att Akifusa kan levereras med en imponerande skärpa som håller mycket länge.

Sortera på
Tillverkare:
Akifusa
Resultat 1 - 1 av 1

Akifusa PM

Akifusa

Bladlängd: 13,5 cm

Pris:
1.395,00 kr

Över 800 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra leveranstid, bra butik. Och framför allt väldigt trevlig personal. Full pott!

/NeeB | Prisjakt.nu

Besök oss på Facebook

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. I butiken hittar du drygt 60 knivserier i olika prisnivåer, och vi utökar vårt sortiment hela tiden. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! 

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!